Kamis, 08 Maret 2018

Download Lagu Nella Kharisma Banyu Surgo Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Lengkap | Lagurar

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html

Lirik Lagu Nella Kharisma Banyu Surgo

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

hahaha yooo ndx a.k.a featuring
ndx a.k.a familia karanganyar, men
dangdutan aikonti men (aduh aduh aduh)

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

ayo ngumpul dadi siji, seduluran tekan mati
karanganyar jogjakarta, jangan lupa bahagia
ayo uwul sak kuate, ndene-ndene ayo ngombe
lalekno masalahmu, mending goyang bareng aku

ojo lali campurane, ben ora pengar ciune
penak mabur nang angkasa dikancani banyu surga
nek kowe rumangsa ndx a.k.a familia
ayo mabuk bareng, dunia milik kita bersama

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

tresno kui ora penting, ati cidro loro mikir
ngurusi dapuranmu marai ngelu utekku
dituruti opo wae, njaluk mercy tak tembuske
nek rekluna tak nggo dewe, tak gegrepke ciu wae

untung wae ati iki gaweane sing kuoso
cubo nek made in chino, remok pas tok tinggal lungo 
akeh wedokan nyeraki aku bingung le milihi
nganti senat senut aduh (pusing pala berbie)

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

aku ngombe, kowe ngombe, nek wes penah rasah rese
nek iseh kurang ciune, mending utang basir wae
mbibit taman sak parkire, tambah sing susah batine
rasah nangis mergo tresno, ning sandingmu ono konco

gampang teler pulang kewer, mlakune wes keser-keser
utekku yo melu geser, ndelok dangdut langsung nyawer
teko ngomah balang sapu, bojo nesu aku mlayu
mending aku tuku ciu, ngombe bareng sedulurku

ora eling perkorone yen lagi mumbul-mumbul
ndem-ndeman ngasi tekan wengi, ra nggagas opo wae

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

yen sedino ora ngombe banyu pekok
awak rasane lungkrah koyo digebuki
pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah

yen sedino ora kambon banyu surgo
malah mung nglangut dewe koyo bocah pekok
uteke dadi mikir bongso perkoro sing ora cetho

Download Lagu Nella Kharisma Banyu Surgo

--------------------------------------------------------------------------

Chord Lagu Nella Kharisma Banyu Surgo

C                          G
Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am                             Em                           F
Awak rasane lungkrah. . Koyo di gebugi
                     C                   G
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah


Intro  : C G Am Em F C G
              C G Am Em F C G

C
Ayo kumpul dadi siji
G
Seduluran tekan mati
Am
Familia Indonesia
Em
Jangan lupa bahagia
F
Ayo uwul sak kuwate
C
Ndene-ndene ayo ngombe
G
Lalekno masalah mu
Mending goyang bareng aku

C
Ojo lali campurane
G
Ben ora pengar ciune
Am
Penak mabur neng angkasa
Em
Di kancani banyu surga
F
Nek kowe eumongso
C
Ndx A.K.A Familia
G
Ayo mabuk bareng dunia
Milik kita bersama

Am            Em
Ora eling perkorone
F                    C
Yen lagi mumbul-mumbul
Am                      Em
Ndem-ndeman ngasih tekan wengi
F                     G
Ra nggagas sopo wae....eeee

[ Reff ]

  C                          G
Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am                             Em                           F
Awak rasane lungkrah. . Koyo di gebugi
                     C                   G
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah
  C                        G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                                Em                          F Malah mung nglangut dewe koyo bocah peko
                  C                        G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
                 C
Sing ora ceto

C
Tresno kuwi ora penting
G
Ati cidro loro mikir
Am
Ngurusi dapuran mu
Em
Marai ngeluh utek ku
F
Dituruti opo wae
C
Njaluk BH tak tumbaske
G
Nek cawet tak nggo dewe
Tak ijolke ciu wae

C
Untung wae ati iki
G
Gaweane sing kuwoso
Am
Cobo nek made in cino
Em
Remuk pas tok tinggal lungo
F
Akeh wedok nyeraki
C
Aku bingung nek milihi
G
Nganti senat-senut aduh
Pusing pala berbie


Am            Em
Ora eling perkorone
F                    C
Yen lagi mumbul-mumbul
Am                      Em
Ndem-ndeman ngasih tekan wengi
F                     G
Ra nggagas sopo wae....eeee

[ Reff ]

  C                          G
Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am                             Em                           F
Awak rasane lungkrah. . Koyo di gebugi
                     C                   G
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah
  C                        G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                                Em                          F
Malah mung nglangut dewe koyo bocah peko
                  C                        G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
                 C
Sing ora ceto

C
Aku ngombe kowe ngombe
G
Nek wis penak rasah rese
Am
Nek iseh kurang ciune
Em
Mending utang tebus wae
F
Jatah preman sak parkire
C
Tambah sing susah asule
G
Rasah nangis mergo tresno
Neng sandingmu ono konco

C
Gampang teler pulang kewer
G
Mlakune ws keser-keser
Am
Utek ku yo melu geser
Em
Ndelo dangdut langsung nyawer
F
Tekan omah balang sapu
C
Bojo nesu aku mlayu
G
Mending aku tuku ciu
Ngombe bareng sadulurku


Am            Em
Ora eling perkorone
F                    C
Yen lagi mumbul-mumbul
Am                      Em
Ndem-ndeman ngasih tekan wengi
F                     G
Ra nggagas sopo wae....eeee

[ Reff ]

  C                          G
Yen sedino ora ngombe banyu surgo
Am                             Em                           F
Awak rasane lungkrah. . Koyo di gebugi
                     C                   G
Pikirane semrawut dadi soyo ora nggenah
  C                        G
Yen sedino ora kambon banyu surgo
Am                                Em                          F
Malah mung nglangut dewe koyo bocah peko
                  C                        G
Uteke dadi mikir bongso perkoro
                 C
Sing ora ceto


Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar