Kamis, 08 Maret 2018

Download Lagu Nella Kharisma Kelingan Mantan Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Lengkap

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html

Lirik Lagu Nella Kharisma Kelingan Mantan

mas kowe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres neng pipi

pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
kelingan awale kita ketemu di sana
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

sumpah janji tresno iki aku karo kowe
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
kangmas nyaman kaleh panjenengan
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

mas kowe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres neng pipi

mas opo iki bukti katresnanmu marang aku
kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu
rodo sue wes sesasi kowe ra ngabari
aku bingung kudu goleki sliramu neng ngendi

yo wes mungkin dalan tresnone kudu pisah
walaupun ati iki gor isone pasrah
bakal tak kenang jenengmu nang masa laluku
senajan koe wes gawe cidro neng atiku

mas kowe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres neng pipi

dek pangapurane kanggo awakku
mergani tresno iki tak direstui ibuku
aku mblenjani janji cinta kita ini
lilakno aku kanti ikhlas ati

mas kowe mbiyen janji karo aku
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
neng nyatane ngapusi, cidro ati iki
netes eluhku mili deres neng pipi, netes eluhku mili deres neng pipi

Download          Karaoke



--------------------------------------------------------------------------


Chord Lagu Nella Kharisma Kelingan Mantan




 [INTRO]
C..G..Am..Em..
F..G..C-G-Am
Dm..G..C..


[REFF]

  C                               G
Mas kowe mbiyen janji karo aku
         Am
Nglakoni tresno suci
             Em
kanti ikhlas tekan mati
              F             G
Ning nyatane ngapusi..
 C       G  Am
cidro ati iki..
           Dm             G             C
Netes elohku mili deres ning pipi

 C
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
      G
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
    Am
Kelingan awale kita ketemu disana
  Em
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa

 F              G                           C
Sumpah janji tresno iki karo kowe
           Am
Mugo wae iso langgeng
                 Dm
tekan sak lawase
                            G
Adik kang mas nyaman
kaleh panjenengan
    C
Mugo wae tresno iki
ora tau dadi kenangan


[BACK TO]  :  REFF


  C
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
  G
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
  Am
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
  Em
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi

  F
Yo wis mungkin dalan
  G
tresnone kudu pisah
  C                       Am
Walaupun ati iki gur isone pasrah
 Dm                              G
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
  C
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku


[BACK TO]  :  REFF


  C                             G
Dik, pangapurane kanggo awakku
     Am                           Em
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
            F            G      C   G  Am
Aku mblenjani janji cinta kita ini
  Dm                G             C
Lilakno aku kanti ikhlas hati


[BACK TO]  :  REFF [2X]



VERSI  ASLI

Kunci Gitar Nella Kharisma Kelingan Mantan



[INTRO]
E..B..C#m..G#m..
A..B..E-B-C#m
F#m..B..E..


[REFF]

   E                            B
Mas kowe mbiyen janji karo aku
        C#m
Nglakoni tresno suci
            G#m
kanti ikhlas tekan mati
             A             B
Ning nyatane ngapusi..
 E       B  C#m
cidro ati iki..
          F#m          B              E
Netes elohku mili deres ning pipi

  E
..Pancen loro nek kelingan
tentang masa lalu
      B
Bayangan memang tak seindah
kenyataan di hidupku
     C#m
Kelingan awale kita ketemu disana
  G#m
..Berduaan, bermesraan
penuh canda dan tawa

  A              B                     E
Sumpah janji tresno iki karo kowe
            C#m                            F#m
Mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
                               B
Adik kang mas nyaman kaleh panjenengan
  E
Mugo wae tresno iki ora tau dadi kenangan


[BACK TO]  :  REFF


  E
Mas opo iki bukti
katresnanmu marang aku
  B
Kowe ninggal lungo tanpo sebab
bahkan ora nesu
  C#m
Rodok suwe wis sesasi
kowe ra ngabari
  G#m
Aku bingung kudu nggoleki
sliramu ning endi

  A
Yo wis mungkin dalan
  B
tresnone kudu pisah
  E                        C#m
Walaupun ati iki gur isone pasrah
  F#m                            B
Bakal tak kenang jenengmu
nang masa laluku
  E
Senajan kowe wis gawe
cidro ning atiku


[BACK TO]  :  REFF


  E                            B
Dik, pangapurane kanggo awakku
       C#m                         G#m
Mergane tresno iki tak di restui ibuku
           A         B       E   B  C#m
Aku mblenjani janji cinta kita ini
 F#m               B             E
Lilakno aku kanti ikhlas hati


[BACK TO]  :  REFF
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar