Selasa, 03 April 2018

Download Lagu Nella Kharisma Aku Cah Kerjo Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Lengkap | Lagurar

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html?m=1

Lirik Lagu Nella Kharisma Aku Cah Kerjo

Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Download      Play


--------------------------------------------------------

Chord Gitar Lagu Nella Kharisma Aku Cah Kerjo

[INTRO]
C G Am Em F C G..

C G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am Em
anggonku le ngenteni kowe
F C
wis ono sesasi
F G
genep dino iki..

C G
mas..yen pancen tresnoku iki
Am Em
mbok anggep ra ono gunane
F C
aku ra kuciwo
F G
lan aku ra loro..


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..

F G
kowe rasah sok mutusi
Em Am
aku ra neng endi-endi
F G C
aku lungo among golek rejeki..


[RAPP I]

C
pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
G
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora nduwe wektu
Am
wektu kanggo ngancani
ugo ngeterke
Em..
nyanyi..
F
dongakno lakuku
ngayahi kewajibanku
C
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
G
wes dadi kahanan
aku lungo adoh paran
G
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..


[RAPP 2]

C
ojo keloro loro
lungaku ra netes cidro
G
opo maneh ati mikir aku wes ora tresno
Am
ya mung kowe sing
tansah ono neng njero dodo
Em
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setyo
F
kudu percoyo
tresnoku iki mung siji kowe
C
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
G
janjiku tak buktekne
ora mung ono lambe
G
tunggunen baliku
bebrayan tekan sak lawase


[REFF]

C G
dek..lungaku ra keget cidro
Am Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F C
tak jaluk kowe ojo
G
ke loro-loro..

C G
mas..tresnoku mung siji kowe
Am Em
langit bumi kang dadi seksine
F C
yen neng ati ra ono
G
wong lanang liyo..


[RAPP 3]

C
anggonku ngabari yo
mung lewat BBM-man
G
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
Am
ning yo kudu sabar
ora usah nggo nesunan
Em
mergo tresno kui
mestine akeh pacoban
F
sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
C
senajan aku kerep
gawe gelo lan kuciwo
G
jembarno atimu sak
jembare laut samudro
G
kowe kudu ngerti
yen aku iki mung cah kerjo


[REFF END]

C G
mas.. yen pancen kuwi karepmu
Am Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F C G
tak..kuatne atiku tanpo sliramu..

C G
mas..nadyan kowe lungo kerjo
Am Em
sing tak jaluk kowe tetep setyo
F C G
ojo nganti kegodho wanito liyo..


[OUTRO]

F G C
sabaro aku yo mung cah kerjo..


-----------------------------
ORIGINAL
CHORD
-----------------------------


[INTRO]
A E F#m C#m D A E..

A E
bebasan nunggu mongso rendeng
F#m C#m
anggonku le ngenteni kowe
D A
wis ono sesasi
D E
genep dino iki..

A E
mas yen pancen tresnoku iki
F#m C#m
mbok anggep ra ono gunane
D A
aku ra kuciwo
D E
lan aku ra loro..


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..

D E
kowe rasah sok mutusi
C#m F#m
aku ra neng endi-endi
D E A
aku lungo among golek rejeki..


[RAPP I]

A
pangapurane awakku
ra tau nyanding sliramu
E
mergo tuntutan kerjoku
nganti ora duwe wektu
F#m
wektu kanggo
ngancani ugo ngeterke
C#m
nyanyi..
D
dongakno lakuku
ngayahi kewajibanku
A
senajan abot kanggomu
nanging kuatno atimu
E
Wes dadi kahanan
aku lungo adoh paran
E
ora bakal golek lan
nyanding wedokan liyan


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..


[RAPP 2]

A
ojo keloro loro
lungaku ra netes cidro
E
opo maneh ati mikir
aku wes ora tresno
F#m
ya mung kowe sing tansah
ono neng njero dodo
C#m
ra ono tresno liyo
mergo aku tansah setyo
D
kudu percoyo tresnoku
iki mung siji kowe
A
wani sumpah mati
neng ati ra ono liyane
E
janjiku tak buktekne
ora mung ono lambe
E
tunggunen baliku
bebrayan tekan sak lawase


[REFF]

A E
dek..lungaku ra keget cidro
F#m C#m
aku lagi pengen mikir kerjo
D A
tak jaluk kowe ojo
E
ke loro-loro..

A E
mas..tresnoku mung siji kowe
F#m C#m
langit bumi kang dadi saksine
D A
yen neng ati ra ono
E
wong lanang liyo..


[RAPP 3]

A
anggonku ngabari yo
mung lewat BBM-man
E
kadang sinyal angel
marai dadi penghalang
F#m
ning yo kudu sabar
ora usah nggo nesunan
C#m
mergo tresno kui
mestine akeh pacoban
D
sing tak jaluk kowe
ojo nganti ilang roso
A
senajan aku kerep
gawe gelo lan kuciwo
E
jembarno atimu sak
jembare laut samudro
E
kowe kudu ngerti yen
aku iki mung cah kerjo


[REFF END]

A E
mas.. yen pancen kuwi karepmu
F#m C#m
aku yo mung tansah biso nunggu
D A E
tak kuatne atiku tanpo sliramu..

A E
mas..nadyan kowe lungo kerjo
F#m C#m
sing tak jaluk kowe tetep setyo
D A E
ojo nganti kegodho wanito liyo..


[OUTRO]

D E A
sabaro aku yo mung cah kerjo..
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar