Jumat, 13 April 2018

Download Lagu Nella Kharisma Bojoku Di Gondol Bojone Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Lengkap | Lagurar

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html?m=1

Lirik Lagu Nella Kharisma Bojoku Di Gondol Bojone

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

[Rap]

Due bojo kowe gor gawe awak semble
Aku kudu piye yen ngene kahanan ne
Di turuti ora ngerti kok malah mbagi ati
Gawe aku frustasi marai pengen mati

Tor aku iyo wegah nek kudu terus ngalah
Ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
Mbok iyo mikir sitek kurang apa awak ku
Tok gawe aku sutek mergo tekon ala mu

Aku uwes sabar nganti ngelus dada
Nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
Sek pas ora tau ngerteni apa karep ku

[Reff]

Pancen ngenese urip ku

Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

[Rap]

Roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan

Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
Kelingan janji janji mu jebule ora mutu
Kok ra due isin awak mu ngapusi aku

Apa mergo bojo anyarmu kui seng sugeh bondo
Uwes sumeleh nesu we ora kroso
Yen pancene dek e tak pilih aku gor iso lilo
Najan roso loro teko tetep ora tak rasakno

Mugo kabeh iso dadi kesenengan mu
Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
Pancen aku ora iso nyenengke kowe nganggo duit
Mergo dasare aku wong cilik sek urip e pait

[Reff]

Pancen ngenese urip ku

Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

[Rap]

Aku gor iso ndonga nggo apik e uripmu

Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
Anggep wae ora tau ana crito aku karo kowe
Senajan apa seng tok due wes tak olehke

Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Pikerno wae urusan duwe bojo anyarmu
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
Mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

Ora perlu tak tangisi pancen iki dalane
Aku iso oleh seng luweh apik seko kowe
Yo wes cukup semene aku karo awak mu
Mesake bojomu kae gor mangan turahanku

[Reff]

Pancen ngenese urip ku
Due pacar kok ngerusak utek ku
Jare tresno aku ra mblenjani aku
Lanangan mu jebule go pabu

Aku ora nyangka wae
Due pacar kok malah mumet ndase
Ora ana kabare ora jelas rupane
Bojoku di gondol Bojone

Download      Play


--------------------------------------------------------

Chord Gitar Lagu Nella Kharisma Bojoku Di Gondol Bojone

C              Em
(pancen ngenese uripku)
         F          G         C
(nduwe pacar kok ngerusak utekku)
   F          G      C          Am
(jare tresno aku, ra mblenjani aku)
     Dm       G          C  G
(lananganmu jebule gor pabu)

Reff:
C              Em
Pancen ngenese uripku
        F          G         C
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
Lananganmu jebule gor pabu

C            Em
Aku ora nyangka wae
        F         G            C
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
Ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
Bojoku digondol bojone

C
Nduwe bojo kowe gur gawe awak semble
Em
Aku kudu piye yen ngene kahanane
F                 G
Dituruti ora ngerti kok malah mbagi ati
C
Nggawe aku frustasi marai pengen mati

C
Tur aku yo wegah nek kudu terus ngalah
Em
Ndelok kowe polah marai urip dadi bubrah
F                    G
Mbok yo mikir sithik kurang opo awakku
C
Tok gawe aku sutek mergo tekon alamu

F              G
Aku uwes sabar nganti ngelus dada
C                    Am
Nek gur pengen bubar aku yo sumonggo
Dm                G
Dasar aku uwes jeleh nyanding terus sliramu
C                   G
Sek pas ra tau ngerteni apa karepku

Reff:
C              Em
Pancen ngenese uripku
        F          G         C
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
Lananganmu jebule gor pabu

C            Em
Aku ora nyangka wae
        F         G            C
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
Ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
Bojoku digondol bojone

C
Roso kaget rosoku tak nyawang kowe demenan
Em
Roso ati nganti njepat dadi ora karuan
F                    G
Kelingan janji-janjimu jebule ora mutu
C
Kok ra nduwe isin awakmu ngapusi aku

C                                        Em
Opo mergo bojo anyarmu kui sek sugeh bondo
kowe sumeleh nesu we ora kroso
F                       G
Yen pancen dek'e tok pilih aku gur iso lilo
C
Nadyan roso loro teko tetep ra tak rasakno

F                 G
Mugo kabeh iso dadi kesenenganmu
 C                     Am
Urip penak lan mulyo karo bojo anyarmu
   Dm                    G
Pancen aku ra iso nyenengke kowe nganggo duit
C                 G
Mergo dasare aku wong cilik sek uripe pait

Reff:
C              Em
Pancen ngenese uripku
        F          G         C
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
Lananganmu jebule gor pabu

C            Em
Aku ora nyangka wae
        F         G            C
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
Ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G
Bojoku digondol bojone

C
Aku gor iso ndonga nggo apike uripmu
Em
Mugo iso bungah karo bojo anyarmu
   F                  G
Anggep wae ra tau ono cerito aku karo kowe
C
Senajan opo seng tok duwe wes tak olehke

  C
Nanging lalekke wae apik lan elek awakku
Em
Pikirno wae urusan duwe bojo anyarmu
F              G
Aku uwes luweh mikirke kowe meneh
C
Mending aku sumeh kowe wes heweh heweh

F                     G
Ra perlu tak tangisi pancen iki dalane
C                 Am
Aku iso oleh sek luweh apik seko kowe
Dm                  G
Yo wes cukup semene aku karo awakmu
C                G
Mesakake bojomu kae gor mangan turahanku

Reff:
C              Em
Pancen ngenese uripku
        F          G         C
Nduwe pacar kok ngerusak utekku
  F          G      C          Am
Jare tresno aku, ra mblenjani aku
    Dm       G          C  G
Lananganmu jebule gor pabu

C            Em
Aku ora nyangka wae
        F         G            C
Nduwe pacar kok malah mumet ndase
   F       G       C         Am
Ra ono kabare, ora jelas rupane
    Dm   G          C  G  C
Bojoku digondol bojone
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar