Rabu, 25 April 2018

Download Lagu Nella Kharisma Loro Ati Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Plus Karaoke Lengkap | Lagurar


Lirik Lagu Nella Kharisma Loro Ati

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
mergane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

mergo awak riko ninggalaken isun
manise janji sing tau nepati
saikine riko kepilu wong liyo
hang lebih sugih teko awak isun

opo eling riko jaman semono
bisone nangis njaluk dipacari
serto kelaksanan riko sun dampingi
mungkur sedot isun dipancal

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan

dasare wis mulo riko batang koang
motone iko dung weruh picis
sing peduli maning wis wayah umure
sikat bain kok yo dirawati

yo sing paran paran mulo nasipe
nyoba setia malah ditinggal
isun mung dedungo njaluk marang gusti
mugo mbisuke nemu balese

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

dinggo paran maning isun pikiri
lare hang nggawe tatune ati
tiwas bain gering loro nong pikiran
gulakane mati enom

ono dunyo iki sing riko dewekan
hang nduwe welas apik atine
titenono bain ono liyo dino
sun olih ganti lebih nyang riko

loro ati iku mesti sing biso sun pungkiri
ngersulo pastine ono apuwo

kepati pati sun belani
welas nyang riko setengah mati
tibane sun ditinggal ngeliyo

rumongso sing ono artine
rumongso sing ono kanggone
genengno isun urip dewekan



-----------------------------------------------------

Chord Gitar Lagu Nella Kharisma Loro Ati

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html?m=1

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

(Intro) Em D D Em
           Em D D Em

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan

Em
mergo awak riko ninggalaken isun
Am
manise janji sing tau nepati
D
saikine riko kepilu wong liyo
G
hang lebih sugih teko awak isun

Em
opo eling riko jaman semono
Am
bisone nangis njaluk dipacari
D
serto kelaksanan riko sun dampingi
G
mungkur sedot isun dipancal

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

(Interlude) Em D D Em
                  C D Em
                  C D Em

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan

Em
dasare wis mulo riko batang koang
Am
motone iko dung weruh picis
D
sing peduli maning wis wayah umure
G
sikat bain kok yo dirawati

Em
yo sing paran paran mulo nasipe
Am
nyoba setia malah ditinggal
D
isun mung dedungo njaluk marang gusti
G
mugo mbisuke nemu balese

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

Em
dinggo paran maning isun pikiri
Am
lare hang nggawe tatune ati
D
tiwas bain gering loro nong pikiran
G
gulakane mati enom

Em
ono dunyo iki sing riko dewekan
Am
hang nduwe welas apik atine
D
titenono bain ono liyo dino
G
sun olih ganti lebih nyang riko

Am         Em
 loro ati iku mesti
D                    G
 sing biso sun pungkiri..
G#m-Am             Em        D
     ngersulo pastine ono apuwo..

Em
 kepati pati sun belani
Am
 welas nyang riko setengah mati
D                           Em
 mergane sun ditinggal ngeliyo

Em
 rumongso sing ono artine
Am
 rumongso sing ono kanggone
D                       Em
 genengno isun urip dewekan
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar