Kamis, 05 April 2018

Download Lagu Nella Kharisma Nyabun Mp3 Mp4 Lirik dan Chord lengkap | Lagurar

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html?m=1

Lirik Lagu Nella Kharisma Nyabun

Kepingin mbojo krentenge ati
Terus mbayangke nganti neng mbun-mbunan
Kepingin rabi lok lok ditawani
Ngomonge durung siap

Alah mbuh pak'e
Embuh ruwet mak'e
Opo penak dewe wae
Mumet bunggung ngrasakke

Jare penak nyabun Wae
Awan ra bengi
Ra iso turu
Ngothak ngathik hp

Ndelok film biru
Nganti ra kroso
Motone Mentheleng
Suale teles kabeh

Cak badrun penak dewe
Cak badrun binggung dewe
Mlebu metu wc
Mbenakke suale

Piye to kepenakke
Jare nyabun wae
Pinginne nyambut gawe
Ora ono sing gelem ngongkon

Karepe naksir perawan
Nangging prawane wedi
Mengko ra diblanjani
Wedi duite ngge tuku sabun

Cak badrun putus asa
Jarene rondok ritek ora itung
Nangging rondone emoh pisan
Wedine mbesuk ra dikeloni

Malah asik-asik karo sabun
Delek-delek
Ning ngisor cipluk'an

Kepingin mbojo krentenge ati
Terus mbayangke nganti neng mbun-mbunan
Kepingin rabi lok lok ditawani
Ngomonge durung siap

Alah mbuh pak'e
Embuh ruwet mak'e
Opo penak dewe wae
Mumet bunggung ngrasakke

Jare penak nyabun Wae
Awan ra bengi
Ra iso turu
Ngothak ngathik hp

Ndelok film biru
Nganti ra kroso
Motone Mentheleng
Suale teles kabeh

Cak badrun penak dewe
Cak badrun binggung dewe
Mlebu metu wc
Mbenakke suale

Piye to kepenakke
Jare nyabun wae
Pinginne nyambut gawe
Ora ono sing gelem ngongkon

Karepe naksir perawan
Nangging prawane wedi
Mengko ra diblanjani
Wedi duite ngge tuku sabun

Cak badrun putus asa
Jarene rondok ritek ora itung
Nangging rondone emoh pisan
Wedine mbesuk ra dikeloni

Malah asik-asik karo sabun
Delek-delek
Ning ngisor cipluk'an

Download      Play


--------------------------------------------------------
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar