Kamis, 19 April 2018

Download Lagu Nella Kharisma Sego Bungkus Mp3 Mp4 Lirik dan Chord Lengkap | Lagurar

http://www.lagurar.com/2017/09/download-kumpulan-lagu-nella-kharisma-Full-Album-terbaik-terlengkap-rar-Mpp3-Reggae.html?m=1

Lirik Lagu Nella Kharisma Sego Bungkus

ambyar atiku, ngenes batinku
ibarat sego bungkus ra dikareti
kutah keleleran naliko kowe ninggal
salahku opo kowe mblenjani semayan

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

mentolone kowe medot taline asmoro
tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
kok awakmu bedo ro aku
opo pancen ono sing luwih becik tekan aku
kok kowe ninggalke aku

ojo sak penakmu, ojo sak penak udelmu
dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
ilang karete ambyar keleleran dipangan tikus

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

ambyar atiku, ngenes batinku
ibarat sego bungkus ra dikareti
kutah keleleran naliko kowe ninggal
salahku opo kowe mblenjani semayan

ngelayung uripku tanpo sliramu
mergo pancen sih gede roso tresnoku
yen ra percoyo bedahen dodo iki
isih ono jenengmu ning ati iki

mentolone kowe medot taline asmoro
tanpo sebab tanpo salah aku dosa opo
kok awakmu bedo ro aku
opo pancen ono sing luwih becik tekan aku
kok kowe ninggalke aku

ojo sak penakmu, ojo sak penak udelmu
dolanan atiku mingget tali roso tresnoku
ngertio atiku iki ra koyo sego bungkus
ilang karete ambyar keleleran dipangan tikus



-----------------------------------------------------
Klik Untuk Komentar Dan Request

0 komentar